Minőség- és környezetvédelmi politika

Minőségpolitika

A Dafo Vehicle folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, mivel mindig a legjobb tűzoltórendszereket biztosítja az járműipar számára az aktuális előírásoknak megfelelően.
Munkánkat a magas minőségnek kell jellemeznie a teljes láncban, a tervezéstől a szállításig. Szükség esetén nyomon kell követnünk termékeinket, és meg kell felelnünk az ügyfelek és más, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal szemben támasztott követelményeknek. Minden nem megfelelőséget rögzítünk, és a korrekciós intézkedéseket azonnal megtesszük.
A Dafo Vehicle együttműködik ügyfeleivel és beszállítóival a rendelkezésre állás növelése, a szolgáltatás javítása és a nem megfelelőségek minimalizálása érdekében. A folyamatos fejlesztésekre összpontosítva, valamint munkamódszereink és céljaink rendszeres ellenőrzésével és felülvizsgálatával növeljük ügyfeleink elégedettségét, és még jobb és vonzóbb partnerré válunk.

Környezetvédelmi politika

A Dafo Vehicle az életek, a vagyon és a környezet megóvásán dolgozik. Felelősséget kell vállalnunk termékeinkért, munkatársainkért, ügyfeleinkért és a fenntartható környezetért. Működésünknek biztonságosnak kell lennie mind az emberek, mind a környezet számára. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan fejlesztjük működésünket, hogy minimalizáljuk a környezeti hatásainkat. Az a minimum, hogy betartjuk a törvényeket, rendeleteket és egyéb követelményeket.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelmi munkánk folyamatos javítása, valamint energiafogyasztásunk és kibocsátásunk - különösen a közlekedésből és az utazásokból származó - csökkentése mellett. A környezeti hatások minimalizálása érdekében széles raktárhálózattal rendelkezünk ügyfeleink közelében.
Felelősséget vállalunk azzal, hogy környezetvédelmi követelményeket állítunk fel beszállítóink számára, és csatlakozunk ügyfeleinkhez és partnereinkhez a környezetbarát termékek és munkamódszerek kifejlesztésében.
Termékfejlesztéssel, készségfejlesztéssel, tájékoztatással és mérhető környezetvédelmi célok kitűzésével törekszünk a környezeti hatások megelőzésére és csökkentésére.