Fenntarhatóság

A Dafo Vehicle általános célja mindig is az volt, hogy folyamatos fejlesztésekkel és kutatásokkal dolgozzon azon, hogy rendszereinket megbízhatóbbá, fenntarthatóbbá és innovatívabbá tegye.

A Dafo Vehicle folyamatosan a fenntarthatóság jegyében dolgozik, ami a környezetvédelem iránti érzékenységet jelenti a biztonság veszélyeztetése nélkül. Egy esetleges tűzeset egy kockázati környezetben jelentős hatással lenne a munka- és a közkörnyezetre, a Dafo Vehicle pedig a gyártástól az élettartam végéig méréseket végez és enyhíti a hatásokat. A Dafo Vehicle rendszer választásával ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy az hozzáadott értékkel járul hozzá saját fenntarthatósági munkájukhoz.

Minden tűz jelentős környezeti hatásokkal jár, mivel a Dafo Vehicle továbbviszi felelősségünket a környezetbarát jövő biztosításáért a jövő generáció számára. Jelenlegi termékeink és a folyamatos kutatás- fejlesztés folyamatunk az újrahasznosítható és környezetbarát anyagok alkalmazására összpontosít, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot érjünk el. Büszkék vagyunk arra, hogy iparágunk élvonalában vagyunk, és környezetbarát megoldásokat fejlesztünk és alkalmazunk.