Autóbuszok és távolsági buszok

Tűzvédelem autóbuszok számára

Az autóbuszközlekedés létfontosságú a társadalom számára. Az utasok biztonsága minden üzemeltető és gyártó számára elsődleges fontosságú, a járművek üzemideje pedig biztosítja az egészséges üzletmenet folytonosságát.

Statisztikák által igazolt, hogy sok busz gyullad ki, és a legtöbb tűzeset a motortérben kezdődik. A hidraulika, a motoralkatrészek, az üzemanyag és az elektromos berendezések a motortérben lévő forró környezettel együtt jelentik a legnagyobb tűzveszélyt. Ezeknek a tüzeknek a kialakulása gyakran gyorsan történik, amit ha nem sikerül időben megfékezni, jelentős anyagi veszteségekkel és halálos áldozatokkal is járhat.

Egy bevizsgált és tanúsított járműtűzoltó rendszer megbízható tűzérzékelő rendszerrel kombinálva a legjobb első védelmi vonal vészhelyzet esetén.

Az évek során a Dafo hatalmas tapasztalatot és tudást szerzett a végfelhasználói telepítések során, amelyet alapul vett a hamis kioldások és a téves riasztások kiküszöböléséhez. A fejlesztés eredményeként a Dafo Vehicle ma büszkén mutathat be három különböző, megbízható megoldást autóbuszok számára, melyek jelenleg a legkorszerűbbek, sérülékeny és nyomás alatt álló hatóanyagtartályok nélkül.

A rendszer korlátozott karbantartása és a rendszer kiváló megbízhatósága hozzájárul a járművek magas üzemidejéhez és az alacsony teljes tulajdonlási költséghez (TCO), ami elengedhetetlen az autóbusz-társaságok jövedelmezősége szempontjából.

Tapasztalt mérnökeink megértik egy autóbusz életciklusát. Kezdve a gyári integrációval, ahol úgy tervezzük meg a rendszert, hogy ezzel támogassuk a buszgyártó OEM telepítési folyamatát, ugyanakkor biztosítsuk a végfelhasználó számára a szerviz rendelkezésre állását is.

A Dafo Vehicle tűzvédelmi rendszerei az ENSZ-EGB 107. számú előírása tekintetében alkatrészként vannak jóváhagyva, és az SPCR 183 szerint P-jelöléssel vannak ellátva. Rendszereink adott esetben a helyi előírásoknak való megfelelésre is tanúsítvánnyal rendelkeznek.

KAPCSOLÓDÓ SZEGMENSEK