Általános

Jármű tűzoltó rendszerek

A rendszeres tűzmegelőzési tevékenység a tűzvédelem szerves részét képezi. A Dafo tűzvédelmi rendszerrel hatékony védelmet kaphat, amely csökkentheti a tűzkárokat és az állásidőt, és növelheti a termelékenységet.

Teljes körű tűzoltórendszereket kínálunk járművekhez. Az egyszerű megoldásoktól kezdve a személyre szabott rendszerekig minden típusú nehézjárműhöz, buszhoz, erdészeti géphez, bánya- és építőipari géphez teljes választékkal rendelkezünk.

A járművekben keletkező tüzek gyakran nagyon hevesek, és kézi tűzoltókészülékkel nehéz eloltani őket. Egy megfelelően kialakított tűzoltórendszerrel gyors és hatékony védelmet kap, amely csökkenti a tűzesetből fakadó következményeket.

Megfelelünk a mai magas precizitási és minőségi követelményeknek, és nagy tapasztalattal rendelkezünk a közvetlenül a gyártósorra való szállításban. Ez a tapasztalat és a korszerű telephelyeinken történő rugalmas gyártásunk azt jelenti, hogy kedvező áron és ésszerű szállítási határidővel magas fokú alkalmazkodást tudunk nyújtani az ügyfeleknek.

Széles termékválasztékunk és független pozíciónk lehetővé teszi számunkra, hogy mindig a legjobb megoldást kínáljuk az ügyfél igényeinek megfelelően, függetlenül az üzemanyagtól, a szabályozástól és a helyi szabványoktól. A kockázatértékeléstől kezdve a telepítésen, a gyári támogatáson, a képzésen és a karbantartáson át mindent el tudunk vállalni.

A minőség, a megbízhatóság és a költséghatékonyság alapvető elemek az autóiparban. E magas igényeknek való megfelelés érdekében a Dafo az autóipar nagy volumenű és kiterjedt követelményeihez igazította és optimalizálta a kínálatváltozást.

Minden vonatkozó információ megtalálható itt a weboldalon, de természetesen igényeinek megfelelően kapcsolatba is léphet velünk az oldal alján található elérhetőségeink egyikén.

EGYÉB MEGOLDÁSOK