Adatvédelmi irányelvek

A Dafo Járműtűzvédelem tiszteletben tartja az Ön magánéletét, és elkötelezett a személyes adatainak védelme mellett. Ebben az adatvédelmi szabályzatban meghatározzuk, hogyan kezeljük és védjük az Ön adatait. Adatainak védelme alapvető fontosságú számunkra, melyet szeretnénk nyíltan és átláthatóan kezelni. Adatvédelmi szabályzatunk tartalma változhat, ezért javasoljuk, hogy olvassa el újra, amikor legközelebb meglátogatja weboldalunkat.

A személyes adatok kezelője
A Dafo Járműtűzvédelem ellenőrzi a hozzánk eljuttatott adatait, és felelős azért, hogy az Ön adatai az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) (EU) 2016/679 megfelelően legyenek tárolva és kezelve.

Tárolt személyes adatok
Az elérhetőségi adatokat, nevet, telefonszámot, e-mail címet és cégadatokat tároljuk. A szervizeléssel és karbantartással, telepítésekkel, képzésekkel, kérésekkel, árajánlatokkal és megrendelésekkel kapcsolatos személyes e-maileket szintén korlátozott ideig tároljuk.

A személyes adatok felhasználása
Adatait a megrendeléssel kapcsolatos információk, például árajánlatok, megrendelés-visszaigazolások, számlák stb. küldésére és tárolására használjuk. Az adatokat arra is felhasználjuk, hogy hírleveleket, műszaki tájékoztatókat és egyéb frissítéseket küldjünk Önnek. A közvetlen marketingről lemondhat az egyes levelekben található Leiratkozás gomb segítségével.
Az Ön adatait kizárólag a gyűjtéskor meghatározott célokra használjuk fel.

Adatbiztonság
Az Ön által megadott adatokat biztonságosan tároljuk, és azokat nem adjuk át senkinek a szervezetünkön kívül. Harmadik féltől származó kivételek előfordulhatnak a megrendelések és küldemények feldolgozása érdekében.

Az Ön jogai
Keressen minket bizalommal az adataival kapcsolatban az alábbiakra tekintettel:
• Kérjen hozzáférést a rendszerünkben lévő adataihoz.
• Adatainak helyesbítése.
• Személyes adatainak törlése a rendszerünkben.
• Adatai feldolgozásához adott hozzájárulás visszavonása.
Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége az adatai kezelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk az info@dafo-vehicle.com e-mail címen.

Automatikusan gyűjtött, személyazonosításra nem alkalmas információk. 
Bizonyos esetekben gyűjthetünk Önről olyan információkat, amelyek általános jellegűek és nem személyazonosításra alkalmasak. Ilyen lehet például az Ön által használt internetböngésző vagy számítógépes operációs rendszer típusa.